Cliw loppis och café i Mörbylånga

Här kan du läsa mer om second hand butiken Cliw loppis och café i Mörbylånga, där du kan hitta mängder med vintage prylar och handla hållbart i Mörbylånga. Vi tillhandahåller kontaktuppgifter och länk till Cliw loppis och café:s hemsida, och även Facebook- och Instagramkonton om de har några som vi känner till. Lite längre ned på sidan hittar du även en karta över Mörbylånga där second hand butiken Cliw loppis och café finns markerad, och som du även kan klicka dig vidare från för att få en vägbeskrivning till butikens plats.

Det finns även möjlighet att lämna en recension av Cliw loppis och café i form av ett betyg från ett till fem stjärnor, samt möjlighet att lämna kommentarer längst ner på sidan. 🤗

Kontaktuppgifter till Cliw loppis och café

Cliw loppis och café
Edvard orms väg 2
Mörbylånga

Telefon: 073-8611900

Betyg för Cliw loppis och café

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt Cliw loppis och café i Mörbylånga? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Cliw loppis och café i Mörbylånga

Här nedan kan du se en karta över Mörbylånga som visar var second hand butiken Cliw loppis och café ligger. Om du klickar på markören för butiken på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till Cliw loppis och café. Om du zoomar ut lite kan du även se fler second hand och vintage butiker i närheten i Kalmar.

Är Cliw loppis och café din butik?

Är du ägare till Cliw loppis och café i Mörbylånga och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Cliw loppis och café och vad ni erbjuder. Kontakta oss gärna genom att klicka på knappen "Felaktiga eller saknade uppgifter?" lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Givetvis är det förresten helt kostnadsfritt att vara listad här på Secondhandguide.se! 😊


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon second hand butik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den second hand butik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin second hand butik listad här på Secondhandguide.se, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Kom i kontakt med Secondhandguide.se

Felaktiga eller saknade uppgifter?
Kontakta oss här!

Skriv en kommentar