Fredsgruppens Loppis i Hägersten

Här kan du läsa mer om second hand butiken Fredsgruppens Loppis i Hägersten, där du kan hitta mängder med vintage prylar och handla hållbart i Hägersten. Vi tillhandahåller kontaktuppgifter och länk till Fredsgruppens Loppis:s hemsida, och även Facebook- och Instagramkonton om de har några som vi känner till. Lite längre ned på sidan hittar du även en karta över Hägersten där second hand butiken Fredsgruppens Loppis finns markerad, och som du även kan klicka dig vidare från för att få en vägbeskrivning till butikens plats.

Det finns även möjlighet att lämna en recension av Fredsgruppens Loppis i form av ett betyg från ett till fem stjärnor, samt möjlighet att lämna kommentarer längst ner på sidan. 🤗

Kontaktuppgifter till Fredsgruppens Loppis

Fredsgruppens Loppis
Fruängens kyrkogata 7
12951 Hägersten

Telefon: 08-4471100

Hemsida: http://www.brannkyrka.org/forsamlingen/internationellt-arbete/fredsgruppen/

Betyg för Fredsgruppens Loppis

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt Fredsgruppens Loppis i Hägersten? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Fredsgruppens Loppis i Hägersten

Här nedan kan du se en karta över Hägersten som visar var second hand butiken Fredsgruppens Loppis ligger. Om du klickar på markören för butiken på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till Fredsgruppens Loppis. Om du zoomar ut lite kan du även se fler second hand och vintage butiker i närheten i Stockholm.

Är Fredsgruppens Loppis din butik?

Är du ägare till Fredsgruppens Loppis i Hägersten och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Fredsgruppens Loppis och vad ni erbjuder. Kontakta oss gärna genom att klicka på knappen "Felaktiga eller saknade uppgifter?" lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Givetvis är det förresten helt kostnadsfritt att vara listad här på Secondhandguide.se! 😊


Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon second hand butik i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den second hand butik som saknas på en gång! Det är helt gratis att få sin second hand butik listad här på Secondhandguide.se, tillsammans med beskrivning, länkar till hemsida, Facebook, Instagram och andra kontaktuppgifter.

Kom i kontakt med Secondhandguide.se

Felaktiga eller saknade uppgifter?
Kontakta oss här!

Skriv en kommentar